top of page

HOKEJOVÁ VIZUALIZACE


HOKEJOVÁ VIZUALIZACE je kniha, která vznikla na základě vlastní zkušenosti k tomu, aby pomohl mladým hráčům krok za krokem s vytvořením jejich vlastní vize, a pomohl tak zdravému a cílevědomému vývoji jejich kariéry. Ukážeme Vám, jak si správně nastavit cíle a hledat k nim cestu tak, aby rostla Vaše soustředěnost, motivace a sebevědomí, díky čemuž budete schopni naplnit svůj hokejový potenciál. Vizualizace je tréninková metoda, se kterou se můžete setkat v oblasti sportovní psychologie. V této knize si ukážeme dva typy vizualizace. Zatímco prvním typem vizualizace (tzv. imaginace) je mentální trénink, díky kterému se mohou hráči zbavit předzápasových úzkostí a nervozity, zkrátit reakční dobu a učit se novým dovednostem rychleji a efektivněji, druhý typ vizualizace slouží ke kreativnímu tvoření Vaší hokejové vize.


Tuto knihu doporučujeme všem mladým hokejistům, kteří to se svou kariérou myslí vážně. Za mladé hokejisty považujeme hráče od 12 let, horní hranice věku však neexistuje.

Kniha obsahuje hned několik praktických cvičení, která poslouží nejlépe na začátku nového hokejového období a nového lepšího startu. Nejlépe na začátek nové sezony, případně v období před play off nebo kdykoliv, kdy se budete chtít odpíchnout z toho, kde se právě nacházíte a půjdete hledat navýšení levelu na zcela novou úroveň.






bottom of page